Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Posjeta ambasadora i čelnika Delegacije EU u Crnoj Gori Pljevljima

Ambasador Mitja Drobnič, šef Delegacije Evropske Unije u Crnoj Gori, u utorak 12.11.2013. godine je posjetio Pljevlja.

Ambasador Drobnič je sa predsjednikom opštine Pljevlja dr Milojem Pupovićem i direktorom Službe za evropske integracije i razvoj Dankom Šarančićem obišao podzemnu garažu na Trgu 13 jul, čiju je izgradnju jednim dijelom finansirala Evropska Unija, u sklopu projekta "Modernizacija gradske parking infrastrukture".

Predsjednik Pupović je upoznao ambasadora Drobniča sa radom lokalne samouprave i saradnjom sa delegacijom EU u Crnoj Gori.

-Danas smo imali priliku da razgovaramo sa širokim krugom ljudi koji su pokazali interesovanje i kroz pitanja su pokazali proaktivan odnos, i bilo mi je drago što smo mogli razgovarati o nekim opštim pitanjima. Mi ćemo te razgovore nastaviti i narednih godina. Što se tiče projekta parkinga, konstatovali smo da su sredstva koja je sufinansirala EU uložena u ovaj objekat i meni je drago da će objekat donijeti novi kvalitet za život građana. Predstoji da opština uradi svoj dio posla i nadam se da će ovaj prostor postati ne samo parkiralište nego i sastajalište građana, izjavio je Drobnič.

Posjeta je realizovana u okviru projekta "Hajde da razgovaramo o EU" koji realizuje "FORS Montenegro".

Pregledano: 2238
Copyright by Opstina Pljevlja
Programmed by Bild Studio
Greska prilikom slanja errora na mail!!! Kontaktirajte webmastere.
Greska prilikom slanja errora na mail!!! Kontaktirajte webmastere.